Predstavitev

Zadovoljstvo naših strank je na prvem mestu

Vsaka stranka je za nas enako pomembna, nekaj posebnega, predstavlja nam nov, drugačen izziv.
Prav zaradi tega je naše glavno vodilo pri delu s strankami individualna obravnava.
Strankam prisluhnemo in poskušamo razumeti njihove želje in potrebe, s tem pa gradimo medsebojno povezanost, ki vodi v dolgoročno partnerstvo, katerega temelj so zaupanje in lojalnost.

Vedno se zdi nemogoče, dokler ni narejeno.
(Nelson Mandela)

Celovite računovodske storitve na enem mestu

Da bi prihranili vaš dragoceni čas, vsakemu, ki se odloči, da postane naša stranka, premišljeno dodelimo računovodjo, ki je glede na obliko podjetja in dejavnost najbolj primerna za vodenje njegovih poslovnih knjig. Imenovana računovodja vam nudi celovito opravljanje računovodskih storitev ter svetovanje in podporo pri poslovnem odločanju.

Prva skrivnost uspeha je zaupanje v samega sebe.
(Ralph Waldo Emerson)

Zaupanje nas povezuje

Zavezujemo se k natančnemu, ažurnemu, kvalitetnemu in vestnemu opravljanju dela. Strokoven kader, sprotno nadgrajevanje znanja naših zaposlenih, večletne izkušnje in individualen pristop do poslovnega partnerja, so zagotovo ključ do dobrega poslovnega sodelovanja. Takšno sodelovanje pa omogoča vašo razbremenitev v tolikšni meri, da se vi lahko popolnoma posvetite svoji dejavnosti, medtem ko mi poskrbimo za nemoten potek dela, pravilno informiranost in optimalno obdavčitev ter sodelovanje pri poslovnih odločitvah.

O nas

V podjetju zaman d.o.o., ki ga sestavlja odločen, dinamičen, uigran, a kot mavrica pester tim žensk, se pogosto pošalimo, da je za uspešno vodenje poslovnih knjig neredko potrebna podobna spretnost kot za to, da umesimo dober kruh – torej imeti jasen načrt, poznati recept, izbrati najboljšo moko, najkvalitetnejši kvas za vzhajanje in najbolj optimalno temperaturo za peko.

Seveda moramo ob tem dodati še zanesljivost, prijaznost in strokovnost, s katero prepletamo naše osnovne dejavnosti: računovodstvo, knjigovodstvo ter kadrovsko in davčno svetovanje. V razvoju vsakega podjetja pride trenutek, ko je potrebno stopiti naprej, v svojo smer, ne da bi se obremenjevali z vprašanji, koliko korakov smo morda prehodili v napačno smer. Učili smo se iz izkušenj in se kalili ob neprijetnostih. Danes vemo, kaj hočemo, kaj zmoremo in česa smo sposobni.

Družba na slovenskem trgu deluje že več kot osemnajst let (sprva kot Vodenje poslovnih knjig Alenka Zaman, s.p.). Od junija 2004 smo vključeni v franšizno skupino SIMIČ & PARTNERJI, ki velja za eno najboljših družb na področju računovodstva in davčnega svetovanja.

Osnovne informacije

ZAMAN, vodenje poslovnih knjig d.o.o.
Ljubljanska cesta 34
8311 Kostanjevica na Krki

Mobitel: 031 682 888
Telefon: 07 49 86 555
Fax: 07 49 86 550
Elektronska pošta: azaman@zaman.si

Datum ustanovitve: 16.01.2013
Matična št.: 7240082000
Davčna št.: SI47454083
Št. posl.računa: SI56 0315 6100 0040 778
Odprt pri: SKB d.d.

Osebno smo vam na voljo:

ponedeljek, sreda, petek, od 7.00 do 17.00 ure

Ponosni smo, da delamo z vami.
© zaman d.o.o. 2016 | Vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Politika zasebnosti